text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set ProSafe Toyota Proace City 2020 (L2) 3 tvärbalkar

Artikelnr.:   1000016005 |  Matchcode: STS 2.0 TOPRC20BOS |  EAN: 4045294856571
 • utöka ditt lastutrymme och minimera dina körningar
 • transportera lång och otymplig last säkert på taket
 • spara tid genom en enkel hantering
 • Lastsäkringssystem ProSafe integrerat
 • minimal egenvikt för maximal lastvikt
 • Vikt
  4,00 kg
 • Färg
  Silver
  Svart
 • Kommer snart
  26.07.2024
6 386,63 SEK

ink. 1 277,33 SEK moms (netto 5 109,30 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Det finns redan ett integrerat lastsäkringssystem i uppsättningen TopSystem ProSafe Toyota Proace City (L2). ProSafe är integrerat i hela tvärprofilens längd på TopSystemet. Därmed kan ProSafe surrningsband snabbt och enkelt krokas i hela ytan utan att du behöver några ytterligare tillbehör. Genom att lägga till extra gummiskydd på tvärprofilerna hindras lasten från att flytta sig och skyddar även mot skador. ProSafe är Sortimos professionella lastsäkringssystem. Det kan användas på bilens orginalsurrningspunkter, på Sortimos bilinredning och även på de integrerade lastsäkringspunkterna i bilgolvet. Genom att utrusta ditt takräcke med ProSafe, har du nu ett integrerat lastsäkringssystem för hela din bil – ett surrningsband passar överallt.

 

Uppsättningen TopSystem ProSafe Toyota Proace City (L2) kan installeras på följande biltyper:

- Toyota Proace City, modellår från 2020, hjulbas 2975 mm, normalt tak (H1)

Uppsättningen består av tre tvärprofiler med en längd av 1450 mm, vilket gör att hela takets yta kan användas till fullo. TopSystemet säkerställer därmed att maximal lastyta är till ditt förfogande.

Montagematerialet och stödbenen är redan inkluderade i TopSystem Set Eco ProSafe.

Med denna sats tillgängliggör du nytt lagringsutrymme för din skåpbil. Takräcket Sortimo TopSystem erbjuder dig inte enbart ett extra lastutrymme på fordonstaket, utan ger dig även möjlighet att transportera skrymmande och långa föremål på ett säkert sätt. Takräckets minimala egenvikt på grund av den lätta konstruktionen ger dig möjlighet att använda maximal nyttolast. Bärförmågan hos Sortimo TopSystem ligger på upp till 50 kg per tvärbalk. Härvid ska även fordonets maximala taklast observeras. Dessutom har TopSystem en lång livslängd tack vare korrosionsbeständigt material. Det integrerade surrningssystemet ProSafe möjliggör en enkel och snabb lastsäkring på högsta nivå. Med TopSystem-tillbehöret, som exempelvis lastbegränsaren (artikelnr: 1000005398) utökar du ditt takräcke med ett praktiskt hjälpmedel som gör det enklare för dig att hantera lastsäkringen på taket – så att du snabbare kan komma ut på vägen och fram till dina kunder. Bilderna som visas är exempelbilder som kan skilja sig från valt fordon. Sortimo rekommenderar att montering utförs av en Sortimo-filial, en Sortimo-station eller en certifierad installationspartner. Om du vill ha en individuell konfiguration med ytterligare tillbehörsprodukter som t.ex. en bakre steglift eller vangstycken, ber vi dig ta kontakt med oss (gratis hotline 0800 76 78 466).(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Vikt 4,00 kg
Material(s) Aluminium
Galvaniserat stål
Rostfritt stål
EPDM
PA6
Utformning 3 Querträger
Längd i mm 1450
Variant Tvärbalk ProSafe
Fordonstillverkare Toyota
Fordonsmodell Proace City 2020
Proace City Electric 2021
Hjulbas i mm 2975
Takets form Normalt tak
Takform Tillverkarens namn H1
Typ av drivning Framhjulsdrivning
Elektrisk
Variant med bakre öppning Alla
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads