text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem-satsen Eco ProSafe VW Caddy 20 3 tvärbalkar

Artikelnr.:   1000017830 |  Matchcode: STS 2.0 VWCA OS6 |  EAN: 4045294898175
 • utöka ditt lastutrymme och minimera dina körningar
 • transportera lång och otymplig last säkert på taket
 • spara tid genom en enkel hantering
 • Lastsäkringssystem ProSafe integrerat
 • minimal egenvikt för maximal lastvikt
 • Vikt
  2,99 kg
 • Färg
  Silver
  Svart
 • Kommer snart
  25.07.2024
5 700,75 SEK

ink. 1 140,15 SEK moms (netto 4 560,60 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

I TopSystem-satsen Eco ProSafe VW Caddy 20 ingår redan ett integrerat lastsäkringssystem. I takräcket TopSystem är ProSafe redan inarbetat över hela tvärprofilens längd. Därmed kan ProSafe-surrningsband enkelt, snabbt och utan annat tillbehör krokas fast på hela ytan. Att dessutom sätta på gummi på tvärbalkarna förhindrar inte bara att lasten glider utan skyddar också mot skador. ProSafe är det professionella lastsäkringssystemet från Sortimo. Den fungerar såväl på originalsurrningspunkterna från fordonstillverkaren som på Sortimos fordonsinredning och de integrerade surrningspunkterna på fordonsgolvet. Genom att utrusta takräcket med ProSafe får du nu ett enhetligt lastsäkringssystem för hela ditt fordon – alltså ett surrningssystem som passar överallt.

 

TopSystem-satsen Eco ProSafe VW Caddy 20 passar på fordonstypen:

- VW Caddy, från årsmodell 2020, hjulavstånd 2 755 mm, normaltak.

Satsen består av tre tvärbalkar med längden 1 250 mm, som gör att hela takytan utnyttjas. Med TopSystem står den maximala lastytan till förfogande.

Monteringsmaterial med stödben ingår redan i TopSystem-satsen Eco ProSafe.

Med denna sats tillgängliggör du nytt lagringsutrymme för din skåpbil. Takräcket Sortimo TopSystem erbjuder dig inte enbart ett extra lastutrymme på fordonstaket, utan ger dig även möjlighet att transportera skrymmande och långa föremål på ett säkert sätt. Takräckets minimala egenvikt på grund av den lätta konstruktionen ger dig möjlighet att använda maximal nyttolast. Bärförmågan hos Sortimo TopSystem ligger på upp till 50 kg per tvärbalk. Härvid ska även fordonets maximala taklast observeras. Dessutom har TopSystem en lång livslängd tack vare korrosionsbeständigt material. Det integrerade surrningssystemet ProSafe möjliggör en enkel och snabb lastsäkring på högsta nivå. Med TopSystem-tillbehöret, som exempelvis lastbegränsaren (artikelnr: 1000005398) utökar du ditt takräcke med ett praktiskt hjälpmedel som gör det enklare för dig att hantera lastsäkringen på taket – så att du snabbare kan komma ut på vägen och fram till dina kunder. Bilderna som visas är exempelbilder som kan skilja sig från valt fordon. Sortimo rekommenderar att montering utförs av en Sortimo-filial, en Sortimo-station eller en certifierad installationspartner. Om du vill ha en individuell konfiguration med ytterligare tillbehörsprodukter som t.ex. en bakre steglift eller vangstycken, ber vi dig ta kontakt med oss (gratis hotline 0800 76 78 466).(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Vikt 2,99 kg
Material(s) Aluminium
Galvaniserat stål
Rostfritt stål
EPDM
PA6
Utformning 3 Querträger
Längd i mm 1250
Variant Tvärbalk ProSafe
Fordonstillverkare Volkswagen
Ford
Fordonsmodell Caddy 2020
Transit Connect 2024
Hjulbas i mm 2755
Takets form Normalt tak
Takform Tillverkarens namn H1
Typ av drivning Framhjulsdriven / fyrhjulsdriven
Variant med bakre öppning Alla
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads