text.skipToContent text.skipToNavigation

Att redan idag kunna uppfylla morgondagens behov är inte bara en vision, utan ett ledmotiv för Sortimo International GmbH och en tydlig strävan i vår framgångsrika företagshistoria. Hela Sortimo produktutbud produceras i Zusmarshausen, där vi har vårt säte och vår enda produktionsort. Härifrån levererar vi till hela världen. 

Via mySortimo plattformen kan vi erbjuda kunder från alla branscher ett full-service-koncept för alla behov. Den digitala servicen innehåller individuella och nyckelfärdiga mobilitetslösningar för lätta nyttofordon. Sortimos produktutbud har på detta sätt utvidgats på ett sätt som ger ökat värde och gjort det så enkelt som möjligt för våra kunder att hitta vad de letar efter. 

zitat_anf-zeichen

Som marknads- och innovationsledare arbetar vi kontinuerligt med att våra kunder ska få största möjliga mervärde i arbetsvardagen genom en effektiv, framtidsinriktad och inkomstbringande verksamhet. Genom att utveckla nya, eller förbättra redan existerande produkter, står kundnyttan alltid helt i fokus för oss.

Eftersom: Vi vill inte bara få kunder, vi vill få fans. Därför ger vi allt! 

 
zitat_ausf-zeichen
Klaus Emler och Reinhold Braun,
Verkställande Direktörer Sortimo International

Genomtänkt ergonomi, riskminimering, kvalitet och lång livslängd är egenskaper som redan från start utmärker våra produkter för en tuff arbetsvardag. Våra kunder uppskattar därför inte bara Sortimos produkter för den höga kvaliteten och mobiliteten, utan framför allt för funktionaliteten, genom att de är helt kompatibla med Sortimo Ecosystem.

Tillsammans med ett heltäckande nätverk av egna filialer och stationer i Tyskland och nio internationella dotterföretag finns vi alltid i närheten av våra kunder. Vi kan därför alltid uppfylla kundens behov och önskemål snabbt och tillförlitligt.

Innovationskraft är sedan lång tid tillbaka vår styrka och drivkraft. Med hjälp av detta har vi som ett marknads- och teknikledande företag arbetat upp en etablerad plats i branschen. Genom forskning och utveckling av ny teknik och progressiva lösningar säkerställer vi att Sortimo-produkterna alltid ligger ett steg före marknadens krav. Den expertkunskap vi har skaffat oss innebär att dessa innovationer och systemlösningar inte går att kopiera - i synnerhet inte kvaliteten ”Made in Germany”.

Dina Sortimo Verkställande Direktörer

 

 

Vi använder oss av cookies för att kunna ge dig den bästa servicen. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du till att vi använder oss av cookies.OK