text.skipToContent text.skipToNavigation

Priser och utmärkelser

Vi är mycket stolta över ett stort antal priser och utmärkelser som inspirerar oss till att jobba vidare med innovativa lösningar. Vårt fokus ligger på att våra kunder ska få de bästa förutsättningarna på arbetet varje dag.

L-BOXX G4


L-BOXX G4 har fått betyget ”Best Of industripris 2018”.

Köp nu

L-BOXX


… ett pris för speciella insatser inom designområdet.

Köp nu

L-BOXX G4


… för innovation, smart funktion och originell design. pro-K Award utdelas varje år av branschorganisationen pro-K till halvfabrikat och konsumentprodukter av plast.

Köp nu

ProCargo CT1


… ett pris för speciella insatser inom designområdet. Priset iF Design Award delas årligen ut av världens äldsta, oberoende designinstitut, iF International Forum Design GmbH i Hannover.

ProCargo CT1


… ett pris för speciella insatser inom designområdet.

TopSystem


…en utmärkelse för mest framtidsinriktade industriprodukter och -lösningar.

Köp nu

L-BOXX G4


L-BOXX G4 har vunnit German Design Award 2018 för ”excellent product design” i kategorin ”Workshop and Tools”. Priset delas ut årligen av formgivningsrådet, tysk produkt- och designinstans, vars målsättning är att stödja verksamheter inom designområdet.

Köp nu

Årets bästa varumärke


Sortimo har fyra år i rad tilldelats ”Årets bästa varumärke”. ETM-förlaget i Stuttgart har gjort en omröstning bland läsarna av tidskriften WERKSTATT om det bästa varumärket inom service- och aftersale. I kategorin Verkstads- och fordonsutrustning har läsarna nu valt Sortimo i topp under fyra år i rad.

WorkMo


… för ett lyft inom design och en ny standard. Utmärkelsen ”speciellt omnämnande” i kategorin Transport.

Årets TopPerformer


För andra året i rad har Sortimo tilldelats utmärkelsen Autoflotte TopPerformer. Ett oberoende marknadsundersökningsföretag har på uppdrag av tidskriften Autoflotte gjort en undersökning bland fordonsansvariga från olika företag och med fordonsparker av olika storlekar. Sortimo har fått högsta betyg när det gäller imagevärde i kategorin Fordonsutbyggnad.

Sortimo HD


… för framtidsinriktad design inom kategorin Transport och trafik.

WorkMo


pro-K Award har belönat WorkMo med pris för en utmärkt lösning i kategorin lager- och transportsystem.

FlexRack


Det flexibla hyllsystemet FlexRack har tilldelats priset "Best of Industripris 2016".

Globelyst M


Fordonsinredningen Globelyst M har tilldelats priset ”Best of Industripris 2013”.

Priset Bayerischer Mittelstand


Juryn för Bayerischer Mittelstand-priset har detta år, bland 23 tävlande, tilldelat Bayerischen Mittelstand-priset till Sortimo International GmbH. Priset ges för mycket kreativa lösningar och utomordentliga företagsprestationer.

Vi använder oss av cookies för att kunna ge dig den bästa servicen. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du till att vi använder oss av cookies.OK