text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 374 med avdelarsats, lådor set

Artikelnr.:   1000011197 |  Matchcode: LB 374 G TB 4F+H3 |  EAN: 4045294734770
 • inkl. avdelarsats 4F, sats för insatslådor 12 st. H63 och lockinlägg
 • stapelbar tack vare innovativt klicksystem
 • bekväm modell
 • kan integreras i fordonsinredningen
 • professionellt intryck hos kunden
 • Utvändiga mått (LxWxH)
  357 x 442 x 389 mm
 • Vikt
  6,50 kg
 • Färg
  Sortimo CoolGrey
 • Kommer snart
2 274,88 SEK

ink. 454,98 SEK moms (netto 1 819,90 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Denna L-BOXX 374 G är utrustad med en avdelarsats 4F och ett set med insatslådor med 12 indelningsmöjligheter på en insats för insatslådor och möjliggör säker och organiserad transport av dina smådelar och verktyg.

(Setet med insatslådor består av: 2x insatslådor U3 H63 G inkl. 2 avdelare, 2x insatslådor 1x1 H63, 3x insatslådor 1x2 H63, 2x insatslådor 2x2 H63, 1x insatslåda 2x3 H63, 2x insatslådor 1x4 H63, 4x avdelare IB 1x0 H63, 4x avdelare IB 2x0 H63).

Insatslådorna går att ta ur separat vilket ger flexibilitet i arbetsvardagen. I de olika insatslådorna kan du då sammanställa material för återkommande arbeten och sedan ta ur lådan ur L-BOXXen och ta med dig den till arbetsplatsen. Genom att dela in L-BOXXen med olika insatslådor får du översikt över smådelar och förbrukningsmaterial, har dem nära till hands och vet alltid exakt hur mycket du har kvar av materialet. Med insatsen för insatslådor har du dessutom möjlighet att ta ur alla insatslådor på en gång.

Den avdelarsats 4F som är monterad under insatsen för insatslådor delar in det generösa utrymmet i L-BOXXen 374 G i fyra tvärgående fack. Här kan du förvara och transportera verktyg och arbetsutrustning på ett säkert sätt. Indelningen skapar ordning och du sparar tid eftersom du slipper tidskrävande letande.

Lockinlägget av hårdskum sluter tätt upptill i locket och förhindrar att innehållet hamnar i oreda.

I den robusta L-BOXX 374 G transporterar du dina verktyg, material, kundmönster och arbetsredskap till varje användningsplats på ett säkert och ordentligt sätt. Den är den optimala mobilitets- och förvaringslösningen för hantverks-, industri-, service- och tjänsteföretag. På grund av olika utrustningsmöjligheter kan du anpassa L-BOXX 374 G enligt tillämpning till dina branschspecifika krav.

Den högvärdiga och lätta L-BOXX 374 G är tillverkad av stöt- och slagtålig ABS-plast som skyddar innehållet mot skador och stänkvatten, förfogar över två snäpplås och dess lock kan belastas med upp till 85 kg, varigenom L-BOXX G även kan användas som fotsteg. På grund av färgsättningen är L-BOXX G okänslig mot smuts och den förmedlar alltid ett positivt och professionellt intryck till dina kunder.

Med det ergonomiskt formade bärhandtaget i locket är L-BOXX 374 G flexibel och bekväm att hantera. Särskilt praktiskt är klicksystemet med vilket du sekundsnabbt kan ansluta ett valfritt antal L-BOXXar med varandra för att transportera flera L-BOXXar tillsammans. Detta besparar dig tid och kraft eftersom flera vändor mellan fordon och användningsplats hör till det förgångna med L-BOXX-familjen. På användningsplatsen kan L-BOXXarna separeras från varandra igen med endast en knapptryckning, så att du direkt och perfekt organiserad kan påbörja ditt arbete. Detta strukturerade arbetssätt underlättar inte enbart ditt dagliga arbete utan imponerar även på dina kunder.

L-BOXX 374 G kan naturligtvis integreras i alla fordonsinredningar från Sortimo, så att dina verktyg och arbetsmaterial är säkert undanstuvade även under körningen och snabbt nära till hands vid ankomsten.

L-BOXX 374 G kan erhållas exklusivt från Sortimo. Den är kompatibel med hela L-BOXX-familjen som även innehåller L-BOXX G4 och L-BOXXar från våra partner som BOSCH, Gedore, Förch och fischer. Den tydliga fördelen för dig är att du kan använda ett system för alla L-BOXXar som både i fordonet och på användningsplatsen utgör ett enhetligt mobilitetskoncept och som därmed underlättar ditt arbete.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Utvändiga mått (LxWxH) 357 x 442 x 389 mm
Invändiga mått (LxWxH) 294 x 378 x 337,5 mm
Vikt 6,50 kg
Material(s) Aluminium
EPP
PS
Stål
ABS
PA6
Maximal belastning 12 kg
Variant inkl. avdelarsats
inkl. ett set med insatslådor
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads