text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-låda 72 G

Artikelnr.:   6000011065 |  Matchcode: LS-S 72 G |  EAN: 4045294734558
 • individuella insatser med lådfunktion
 • kan anpassas efter branschspecifika krav
 • professionellt intryck hos kunden
 • robust och belastningsbar
 • personanpassad tack vare märkningsetikett med färgkod
 • Utvändiga mått (LxWxH)
  360 x 320 x 78 mm
 • Vikt
  0,52 kg
 • Färg
  Sortimo CoolGrey
 • I lager
233,50 SEK

ink. 46,70 SEK moms (netto 186,80 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

LS-utdragslådan 72 G med en höjd på 72 mm har konstruerats så att den passar perfekt i LS-BOXX 306 G. Här kan du förvara och transportera verktyg och arbetsutrustning till arbetsplatsen på ett säkert sätt. Du har ditt material översiktligt sorterat och det förhindrar dessutom att du glömmer dyra verktyg eller maskiner. Dessutom ger dig LS-utdragslådan 72 G tack vare utdragsfunktionen alltid snabb åtkomst till innehållet och du sparar värdefull tid ute hos kunden.

I den robusta LS-BOXX G transporterar du dina verktyg, material, kundmönster och arbetsredskap till varje användningsplats på ett säkert och ordentligt sätt. Den är den optimala mobilitets- och förvaringslösningen för hantverks-, industri-, service- och tjänsteföretag. På grund av olika utrustningsmöjligheter kan du anpassa LS-BOXX G enligt tillämpning till dina branschspecifika krav. Så kan du till exempel placera borrmaskiner, sticksågar eller andra elektriska apparater i basbehållarens övre område.
Du kan utrusta din LS-BOXX G individuellt med olika insatsalternativ i vilka du överskådligt kan stuva undan smådelar eller verktyg och transportera dem.

Följande kombinationer är möjliga:
2 stycken i-BOXX 72 G
2 stycken LS-utdragslåda 72 G
1 i-BOXX 72 och 1 LS-utdragslåda 72 G

Förutom dina maskiner och verktyg har du därmed alltid lämpliga fästmaterial och arbetsredskap till hands på användningsplatsen. På grund av den goda organisationen behöver du inte gå lika mycket och du sparar in på söktider och efterlämnar ett perfekt organiserat intryck hos kunderna.

Som hela L-BOXX-familjen är även LS-BOXX G utformad för att underlätta flödet i det mobila dagliga arbetet med hantverk och service och optimera det avseende ordning, säkerhet och effektivitet. Med det intelligenta klicksystemet är det enkelt att ansluta LS-BOXXar G med varandra och sedan separera dem igen med en knapptryckning; naturligtvis kan du även klicka fast alla L-BOXXar. Den är tillverkad av stöt- och slagtålig ABS-plast och kan naturligtvis integreras sömlöst i fordonsinredningar från Sortimo. På grund av färgsättningen är LS-BOXX G4 okänslig mot smuts och den förmedlar alltid ett positivt och professionellt intryck till dina kunder. Robust lås, integrerat plasthandtag i locket och många olika utrustningsalternativ, beroende på branschspecifik tillämpning, är bara några av fördelarna med LS-BOXX G.

Även partner som BOSCH, Gedore, Förch och fischer använder L-BOXX-familjen från Sortimo som emballage för sina maskiner, verktyg och förbrukningsmaterial och den förfogar naturligtvis även över samma funktioner som exempelvis klicksystemet. Därmed drar du nytta av ett enhetligt och kompatibelt mobilitetskoncept som L-BOXX-familjen erbjuder.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Utvändiga mått (LxWxH) 360 x 320 x 78 mm
Invändiga mått (LxWxH) 340 x 261 x 70 mm
Vikt 0,52 kg
Material(s) ABS
Lämplig för LS-BOXX 306
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads