text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick laddbar batt.hållare 2 st.

Artikelnr.:   6000013935 |  Matchcode: PC AH |  EAN: 4014599386878
 • Säker förvaring av reservbatterier, t.ex. på kroppen
 • Passar alla 18V Bosch Professional- samt CAS-batterier
 • Perfekt att kombinera med ProClick hållaren och verktygsbältet
 • Kompatibel med hela ProClick systemet och fordonsinredningen SR5
 • Mått (L x B x H)
  97 mm x 73 mm x 20 mm
 • Vikt
  0,07 kg
 • Färg
  Svart
 • Kommer snart klar att skickas 31.03.2023
198,38 SEK

ink. 39,68 SEK moms (netto 158,70 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Med ProClick batterihållaren kan du enkelt bära med dig ett reservbatteri. Du fäster den snabbt och enkelt på ProClick hållaren som sitter på verktygsbältet och kan då transportera batteriet på ett säkert sätt. På så sätt har du alltid batteriet nära till hands, även vid arbete över huvudhöjd när du står på en stege. Batterihållaren kan naturligtvis kombineras med alla andra ProClick produkter, t.ex. verktygsväskan, C-BOXXen eller fordonsinredningen SR5 på sidoprofilen med ProSafe hål. Du vet då exakt var reservbatteriet är när du behöver använda det.

Hållaren är kompatibel med alla vanliga Bosch Professional batterier med 18V, men också med CAS-systemet (Cordless Alliance System) som används av många olika tillverkare.

ProClick-systemet är en ny produktserie för mobilt arbete som passar perfekt för alla hantverkare och servicetekniker. Tillsammans med Joint Venture BS Systems har Sortimo och BOSCH med ProClick utvecklat en produktserie som gör att det går att bära verktyg och arbetsmaterial runt midjan och som dessutom perfekt smälter in i EcoSystem från Sortimo och BOSCH. Det innebär att serien är kompatibel med mängder av produkter som redan finns i Sortimos och BOSCH:s produktprogram – oavsett varumärke. Oändliga möjligheter med ett enda klick: Det patenterade systemet består av två viktiga element: ProClick-hållaren och haken. När man ansluter hållaren och haken klickar det till en gång, vilket betyder att haken har låsts fast och är säkert fixerad. ProClick-systemet kan användas i nästan alla situationer under arbetsdagen. Väskorna med hakar kan fästas både på ProClick-hållaren och i den redan bekanta ProSafe-hålningen. Därmed kan ProClick-produkter även användas som tillbehör i fordonsinredningen. Fordonsinredningen kan också utgöra ett praktiskt förvaringssystem för ProClick-väskor, som sedan kan sättas fast på verktygsbältet och tas med till arbetsplatsen. Förutom de båda beskrivna fästmöjligheterna i fordonsinredningen finns det redan fästen för ProClick-väskorna på andra Sortimo-produkter, t.ex. AutoAssistent eller C-BOXX:arna. Dessa kan också snabbt hängas upp och utgöra en ytterligare förvaringsmöjlighet. ProClick-väskorna finns i olika storlekar och utföranden. De är tillverkade av robust polyester (1000 den) och är försedda med praktiska fack, öglor och hållare så att verktyg och förbrukningsmaterial har sin bestämda plats och alltid är lättåtkomliga. Just i kombination med verktygsbältet har man med ProClick-väskorna till skillnad från i byxfickorna en perfekt överblick över arbetsmaterial och kan beroende på dagens arbetsuppgifter utrusta dem i förväg och snabbt byta ut innehållet. Reflexränderna på sidorna gör att du syns även i mörkret och utgör ett ytterligare skydd – framför allt under de mörka vintermånaderna.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Mått (L x B x H) 97 mm x 73 mm x 20 mm
Vikt 0,07 kg
Material(ien) PA
Färg Svart
Maximal lastvikt i kilo 1
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads