text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick laddbar batt.hållare 2 st.

Artikelnr.:   6000013935 |  Matchcode: PC AH |  EAN: 4014599386878
 • Det säkra sättet att bära reservbatterier, t.ex. på kroppen
 • Passar alla kommersiellt tillgängliga 18 V AMPShare- och CAD-batterier
 • Kombineras perfekt med ProClick hållare och verktygsbälten
 • Kompatibla med hela ProClick-systemet och SR5-paketsystemet
 • Utvändiga mått (LxWxH)
  97 x 73 x 20 mm
 • Vikt
  0,07 kg
 • Färg
  RAL 9017 Trafiksvart
 • I lager
216,00 SEK

ink. 43,20 SEK moms (netto 172,80 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Med ProClick batterihållare kan du bära ett reservbatteri på dig. Detta innebär att den hänger på ProClick-hållaren på verktygsbältet för enkel transport. Det är alltid inom räckhåll, även när man arbetar ovanför en stege. Den kan naturligtvis kombineras med alla ProClick-produkter, från verktygshållaren eller C-BOXX till sidoprofilen med ProSafe-hålmönstret i SR5-bilinredningen. Reservbatteriet är alltid på sin avsedda plats och är alltid redo för användning.

Hållaren är kompatibel med alla 18 V-batterier från AMPShare Alliance (som drivs av Bosch Professional) och CAS-systemet (Cordless Alliance System).

ProClick-systemet är en ny produktserie för mobilt arbete som passar perfekt för alla hantverkare och servicetekniker. Tillsammans med Joint Venture BS Systems har Sortimo och BOSCH med ProClick utvecklat en produktserie som gör att det går att bära verktyg och arbetsmaterial runt midjan och som dessutom perfekt smälter in i EcoSystem från Sortimo och BOSCH. Det innebär att serien är kompatibel med mängder av produkter som redan finns i Sortimos och BOSCH:s produktprogram – oavsett varumärke. Oändliga möjligheter med ett enda klick: Det patenterade systemet består av två viktiga element: ProClick-hållaren och haken. När man ansluter hållaren och haken klickar det till en gång, vilket betyder att haken har låsts fast och är säkert fixerad. ProClick-systemet kan användas i nästan alla situationer under arbetsdagen. Väskorna med hakar kan fästas både på ProClick-hållaren och i den redan bekanta ProSafe-hålningen. Därmed kan ProClick-produkter även användas som tillbehör i fordonsinredningen. Fordonsinredningen kan också utgöra ett praktiskt förvaringssystem för ProClick-väskor, som sedan kan sättas fast på verktygsbältet och tas med till arbetsplatsen. Förutom de båda beskrivna fästmöjligheterna i fordonsinredningen finns det redan fästen för ProClick-väskorna på andra Sortimo-produkter, t.ex. AutoAssistent eller C-BOXX:arna. Dessa kan också snabbt hängas upp och utgöra en ytterligare förvaringsmöjlighet. ProClick-väskorna finns i olika storlekar och utföranden. De är tillverkade av robust polyester (1000 den) och är försedda med praktiska fack, öglor och hållare så att verktyg och förbrukningsmaterial har sin bestämda plats och alltid är lättåtkomliga. Just i kombination med verktygsbältet har man med ProClick-väskorna till skillnad från i byxfickorna en perfekt överblick över arbetsmaterial och kan beroende på dagens arbetsuppgifter utrusta dem i förväg och snabbt byta ut innehållet. Reflexränderna på sidorna gör att du syns även i mörkret och utgör ett ytterligare skydd – framför allt under de mörka vintermånaderna.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Utvändiga mått (LxWxH) 97 x 73 x 20 mm
Vikt 0,07 kg
Material(s) PA
Maximal belastning 1 kg
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads