text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick hållare

Artikelnr.:   6000013927 |  Matchcode: PC HOLDER |  EAN: 4014599386359
 • gör att det går att bära verktygsväska direkt på kroppen
 • passar ProClick-verktygsbältet och de flesta vanliga bälten
 • intuitivt och patenterat klickfäste
 • kompatibel med hela ProClick-systemet
 • Utvändiga mått (LxWxH)
  85 x 60 x 25 mm
 • Vikt
  0,07 kg
 • Färg
  RAL 9017 Trafiksvart
  RAL 5017 Trafikblå
 • I lager
128,75 SEK

ink. 25,75 SEK moms (netto 103,00 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Hållaren är den centrala delen i ProClick-systemet. Den används som fäste för alla ProClick-verktygsväskor och kan anslutas till alla ProClick-väskor som finns på marknaden. Dessutom är den kompatibel med alla vanliga bälten med en bredd på max. 5 cm.

Just tillsammans med ProClick-verktygsbältet är hållaren optimal att använda. På så sätt kan arbetsmaterial transporteras direkt runt midjan. Bältet underlättar den arbetet oerhört, framför allt när man står på en stege, en ställning eller vid arbeten ovanför huvudhöjd. Allt man behöver finns då nära till hands.

ProClick-hållaren har ett aktivt lås för säker transport av verktygsväskan. När man ansluter hållaren och väskan klickar det till en gång, vilket betyder att haken på väskan har låsts fast och är säkert fixerad. Eftersom man medvetet måste trycka på den blå knappen för att ta loss väskan kan den inte lossa av sig själv. Det är en viktig säkerhetsfaktor, särskilt vid arbete på stegar och ställningar.

ProClick-systemet är en ny produktserie för mobilt arbete som passar perfekt för alla hantverkare och servicetekniker. Tillsammans med Joint Venture BS Systems har Sortimo och BOSCH med ProClick utvecklat en produktserie som gör att det går att bära verktyg och arbetsmaterial runt midjan och som dessutom perfekt smälter in i EcoSystem från Sortimo och BOSCH. Det innebär att serien är kompatibel med mängder av produkter som redan finns i Sortimos och BOSCH:s produktprogram – oavsett varumärke. Oändliga möjligheter med ett enda klick: Det patenterade systemet består av två viktiga element: ProClick-hållaren och haken. När man ansluter hållaren och haken klickar det till en gång, vilket betyder att haken har låsts fast och är säkert fixerad. ProClick-systemet kan användas i nästan alla situationer under arbetsdagen. Väskorna med hakar kan fästas både på ProClick-hållaren och i den redan bekanta ProSafe-hålningen. Därmed kan ProClick-produkter även användas som tillbehör i fordonsinredningen. Fordonsinredningen kan också utgöra ett praktiskt förvaringssystem för ProClick-väskor, som sedan kan sättas fast på verktygsbältet och tas med till arbetsplatsen. Förutom de båda beskrivna fästmöjligheterna i fordonsinredningen finns det redan fästen för ProClick-väskorna på andra Sortimo-produkter, t.ex. AutoAssistent eller C-BOXX:arna. Dessa kan också snabbt hängas upp och utgöra en ytterligare förvaringsmöjlighet. ProClick-väskorna finns i olika storlekar och utföranden. De är tillverkade av robust polyester (1000 den) och är försedda med praktiska fack, öglor och hållare så att verktyg och förbrukningsmaterial har sin bestämda plats och alltid är lättåtkomliga. Just i kombination med verktygsbältet har man med ProClick-väskorna till skillnad från i byxfickorna en perfekt överblick över arbetsmaterial och kan beroende på dagens arbetsuppgifter utrusta dem i förväg och snabbt byta ut innehållet. Reflexränderna på sidorna gör att du syns även i mörkret och utgör ett ytterligare skydd – framför allt under de mörka vintermånaderna.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Utvändiga mått (LxWxH) 85 x 60 x 25 mm
Vikt 0,07 kg
Material(s) PA6
Maximal belastning 5 kg
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads