text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick enhetsfodral s

Artikelnr.:   6000015242 |  Matchcode: PC GT S |  EAN: 4014599453563
 • låsbar väska för smartphones, etc.
 • med anslutningskabelöppning på undersidan
 • 2 extra pennöglor
 • integrerade spolslingor för karbinhake
 • kompatibel med ProClick-systemet och SR5 fordonsinredningssystem
 • Yttermått (LxBxH)
  210 x 120 x 50 mm
 • Vikt
  0,16 kg
 • Färg
  Svart
 • Kommer snart klar att skickas 07.06.2023
355,38 SEK

ink. 71,08 SEK moms (netto 284,30 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Med ProClick-utrustningsväska kan du förvara och transportera din smartphone eller andra känsliga enheter, som mätare, på kroppen med ProClick-hållaren eller något annat ProClick-gränssnitt.

En anslutningskabel passerar genom en öppning på undersidan av väskan så att du kan ladda din smartphone, etc. i väskan också.

Väskans innermått är: 16 cm x 9 cm x 2 cm.

ProClick Equipment väska kan kombineras perfekt med ProClick-hållaren på verktygsbältet. Nu har du alltid din smartphone eller mätare till hands. Utrustningsväskan kan också användas som ett smart förvaringssystem på alla SR5- och Globelyst4-fordonsinredningssystem ProClick-gränssnitt, samt på mobila transportlösningar, såsom C-BOXX, ProClick-verktygshållare eller AutoAssistant.

ProClick-systemet är en ny produktserie för mobilt arbete som passar perfekt för alla hantverkare och servicetekniker. Tillsammans med Joint Venture BS Systems har Sortimo och BOSCH med ProClick utvecklat en produktserie som gör att det går att bära verktyg och arbetsmaterial runt midjan och som dessutom perfekt smälter in i EcoSystem från Sortimo och BOSCH. Det innebär att serien är kompatibel med mängder av produkter som redan finns i Sortimos och BOSCH:s produktprogram – oavsett varumärke. Oändliga möjligheter med ett enda klick: Det patenterade systemet består av två viktiga element: ProClick-hållaren och haken. När man ansluter hållaren och haken klickar det till en gång, vilket betyder att haken har låsts fast och är säkert fixerad. ProClick-systemet kan användas i nästan alla situationer under arbetsdagen. Väskorna med hakar kan fästas både på ProClick-hållaren och i den redan bekanta ProSafe-hålningen. Därmed kan ProClick-produkter även användas som tillbehör i fordonsinredningen. Fordonsinredningen kan också utgöra ett praktiskt förvaringssystem för ProClick-väskor, som sedan kan sättas fast på verktygsbältet och tas med till arbetsplatsen. Förutom de båda beskrivna fästmöjligheterna i fordonsinredningen finns det redan fästen för ProClick-väskorna på andra Sortimo-produkter, t.ex. AutoAssistent eller C-BOXX:arna. Dessa kan också snabbt hängas upp och utgöra en ytterligare förvaringsmöjlighet. ProClick-väskorna finns i olika storlekar och utföranden. De är tillverkade av robust polyester (1000 den) och är försedda med praktiska fack, öglor och hållare så att verktyg och förbrukningsmaterial har sin bestämda plats och alltid är lättåtkomliga. Just i kombination med verktygsbältet har man med ProClick-väskorna till skillnad från i byxfickorna en perfekt överblick över arbetsmaterial och kan beroende på dagens arbetsuppgifter utrusta dem i förväg och snabbt byta ut innehållet. Reflexränderna på sidorna gör att du syns även i mörkret och utgör ett ytterligare skydd – framför allt under de mörka vintermånaderna.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Yttermått (LxBxH) 210 x 120 x 50 mm
Innermått (L x B x H) 160 x 90 x 20 mm
Vikt 0,16 kg
Material(ien) Polyester
Rostfritt stål
ABS
PA6
Färg Svart
Maximal lastvikt 5
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads