text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick Verktygsbälte XL, L=160 cm

Artikelnr.:   6000015090 |  Matchcode: PC WKZG XL |  EAN: 4014599076083
 • Höftvaddering för perfekt komfort
 • Robust bältesrem för att hålla ProClick-hållaren
 • Bälteslås som enkelt kan hanteras med en hand
 • Bältesremslängd 160 cm, steglöst justerbar mellan 120 och 155 cm
 • Reflekterande säkerhetränder
 • Utvändiga mått (LxWxH)
  1.600 x 120 x 30 mm
 • Vikt
  0,54 kg
 • Färg
  Svart
 • I lager
758,75 SEK

ink. 151,75 SEK moms (netto 607,00 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Verktygsbältet gör att verktyg och arbetsmaterial kan transporteras direkt på kroppen. Den integrerade vadderingen och den robusta designen gör att du kan bära med dig verktyg på höften bekvämt och utan att behöva anstränga ryggen. ProClick-hållarna kan fästas flexibelt på bältet, så att du snabbt kan byta verktygsväskor genom att helt enkelt klicka och släppa. Tack vare god sortering och snabb tillgänglighet möjliggör bältet enkel hantering, även om du måste arbeta över huvudet på stegen eller på byggnadsställningar. Det finns ingen anledning att ständigt klättra upp och ner, öka säkerheten och spara även avsevärd tid.
Verktygsbältet har plats för att fästa upp till fem ProClick-hållare eller ProClick-verktygsväskor.

XL-bältet har en längd på 160 cm och kan justeras kontinuerligt mellan 120 och 155 cm. Dess robusta snabblås är lätt att montera och ta bort med en hand. Integrerade D-ringar gör det också möjligt att fästa en axelrem som tillval.

ProClick-hållare ingår inte i leveransen. Vid behov kan du beställa dem separat med artikelnr. 6000013927.

ProClick-systemet är en ny produktserie för mobilt arbete som passar perfekt för alla hantverkare och servicetekniker. Tillsammans med Joint Venture BS Systems har Sortimo och BOSCH med ProClick utvecklat en produktserie som gör att det går att bära verktyg och arbetsmaterial runt midjan och som dessutom perfekt smälter in i EcoSystem från Sortimo och BOSCH. Det innebär att serien är kompatibel med mängder av produkter som redan finns i Sortimos och BOSCH:s produktprogram – oavsett varumärke. Oändliga möjligheter med ett enda klick: Det patenterade systemet består av två viktiga element: ProClick-hållaren och haken. När man ansluter hållaren och haken klickar det till en gång, vilket betyder att haken har låsts fast och är säkert fixerad. ProClick-systemet kan användas i nästan alla situationer under arbetsdagen. Väskorna med hakar kan fästas både på ProClick-hållaren och i den redan bekanta ProSafe-hålningen. Därmed kan ProClick-produkter även användas som tillbehör i fordonsinredningen. Fordonsinredningen kan också utgöra ett praktiskt förvaringssystem för ProClick-väskor, som sedan kan sättas fast på verktygsbältet och tas med till arbetsplatsen. Förutom de båda beskrivna fästmöjligheterna i fordonsinredningen finns det redan fästen för ProClick-väskorna på andra Sortimo-produkter, t.ex. AutoAssistent eller C-BOXX:arna. Dessa kan också snabbt hängas upp och utgöra en ytterligare förvaringsmöjlighet. ProClick-väskorna finns i olika storlekar och utföranden. De är tillverkade av robust polyester (1000 den) och är försedda med praktiska fack, öglor och hållare så att verktyg och förbrukningsmaterial har sin bestämda plats och alltid är lättåtkomliga. Just i kombination med verktygsbältet har man med ProClick-väskorna till skillnad från i byxfickorna en perfekt överblick över arbetsmaterial och kan beroende på dagens arbetsuppgifter utrusta dem i förväg och snabbt byta ut innehållet. Reflexränderna på sidorna gör att du syns även i mörkret och utgör ett ytterligare skydd – framför allt under de mörka vintermånaderna.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Utvändiga mått (LxWxH) 1.600 x 120 x 30 mm
Vikt 0,54 kg
Material(s) Polyester
ABS
Maximal belastning 24 kg
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads