text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick verktygsväska L 39

Artikelnr.:   6000013932 |  Matchcode: PC WKZT L 39 |  EAN: 4014599386847
 • öppen väska för handverktyg och förbrukningsmaterial
 • 15 elastiska öglor på insidan och utsidan
 • extra ytterfack för smådelar och separat innerfack
 • integrerad hammarögla och metallbygel för verktyg med bältesklämma
 • kompatibel med hela ProClick-systemet och fordonsinredningen SR5
 • Yttermått (LxBxH)
  250 x 200 x 150 mm
 • Vikt
  0,59 kg
 • Färg
  Svart
 • Kommer snart klar att skickas 07.06.2023
696,13 SEK

ink. 139,23 SEK moms (netto 556,90 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

I ProClick-verktygsväskan L 39 kan alla slags handverktyg och förbrukningsmaterial förvaras. I det öppna facket finns plats för t.ex. tänger, brytknivar eller till och med en liten batteridriven skruvdragare. I det separata innerfacket kan smala verktyg som insex- och skruvnycklar förvaras.

De 15 elastiska öglorna – nio på insidan och sex på utsidan – skapar ordning och perfekt översikt över skruvmejslarna. Ytterligare 16 miniöglor på insidan kan användas för att sätta fast bits och borr. Extrafacket på framsidan är kompatibelt med insatslådorna 1x1 H63 (2 st.) eller 1x2 H63 (1 st.) vilka är perfekta för förvaring av smådelar. En uppställningsanordning på baksidan gör att väskan även kan användas utan att hakas fast, t.ex. på arbetsbänken. Dessutom har L 39 en hammarögla, en metallbygel för fastsättning av verktyg med bältesklämma (t.ex. måttband) och en bandögla med klickspänne som möjliggör upphängning av tejp.

Verktygsväskan är perfekt att kombinera med ProClick-hållaren på verktygsbältet. Det gör att man alltid har verktyg och förbrukningsmaterial nära till hands, vilket sparar tid, särskilt vid arbete på stegar. Dessutom kan verktygsväskan också användas som ett smart och flexibelt förvaringssystem på fordonsinredningen SR5, C-BOXX:en, verktygslådan och AutoAssistent.

ProClick-systemet är en ny produktserie för mobilt arbete som passar perfekt för alla hantverkare och servicetekniker. Tillsammans med Joint Venture BS Systems har Sortimo och BOSCH med ProClick utvecklat en produktserie som gör att det går att bära verktyg och arbetsmaterial runt midjan och som dessutom perfekt smälter in i EcoSystem från Sortimo och BOSCH. Det innebär att serien är kompatibel med mängder av produkter som redan finns i Sortimos och BOSCH:s produktprogram – oavsett varumärke. Oändliga möjligheter med ett enda klick: Det patenterade systemet består av två viktiga element: ProClick-hållaren och haken. När man ansluter hållaren och haken klickar det till en gång, vilket betyder att haken har låsts fast och är säkert fixerad. ProClick-systemet kan användas i nästan alla situationer under arbetsdagen. Väskorna med hakar kan fästas både på ProClick-hållaren och i den redan bekanta ProSafe-hålningen. Därmed kan ProClick-produkter även användas som tillbehör i fordonsinredningen. Fordonsinredningen kan också utgöra ett praktiskt förvaringssystem för ProClick-väskor, som sedan kan sättas fast på verktygsbältet och tas med till arbetsplatsen. Förutom de båda beskrivna fästmöjligheterna i fordonsinredningen finns det redan fästen för ProClick-väskorna på andra Sortimo-produkter, t.ex. AutoAssistent eller C-BOXX:arna. Dessa kan också snabbt hängas upp och utgöra en ytterligare förvaringsmöjlighet. ProClick-väskorna finns i olika storlekar och utföranden. De är tillverkade av robust polyester (1000 den) och är försedda med praktiska fack, öglor och hållare så att verktyg och förbrukningsmaterial har sin bestämda plats och alltid är lättåtkomliga. Just i kombination med verktygsbältet har man med ProClick-väskorna till skillnad från i byxfickorna en perfekt överblick över arbetsmaterial och kan beroende på dagens arbetsuppgifter utrusta dem i förväg och snabbt byta ut innehållet. Reflexränderna på sidorna gör att du syns även i mörkret och utgör ett ytterligare skydd – framför allt under de mörka vintermånaderna.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Yttermått (LxBxH) 250 x 200 x 150 mm
Innermått (L x B x H) 80 x 180 x 150 mm
Vikt 0,59 kg
Material(ien) Polyester
Rostfritt stål
ABS
PA6
Färg Svart
Maximal lastvikt 5
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads