text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick-hållare för hammare s

Artikelnr.:   6000015241 |  Matchcode: PC HH S |  EAN: 4014599453549
 • Kompakt hållare för hammare för korthanterade verktyg
 • 2 extra öglor för pennor
 • inbyggd spolslinga för karbinhake
 • perfekt att kombineras med ProClick hållare och verktygsbälte
 • kompatibel med hela ProClick systemet och SR5 fordonsinredning
 • Utvändiga mått (LxWxH)
  220 x 160 x 110 mm
 • Vikt
  0,25 kg
 • Färg
  Svart
  RAL 9017 Trafiksvart
  Sortimo Blå
 • Kommer snart
355,38 SEK

ink. 71,08 SEK moms (netto 284,30 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

ProClick hållare för hammare S innebär att dina hammare eller andra korthanterade verktyg förvaras och är alltid inom räckhåll. Förutom den vridbara hållaren för hammare innehåller den också två pennöglor och en spolslinga för att fästa en karbinhake. Verktyg kan sättas in i hållaren för hammare antingen ovanifrån eller också bekvämt framifrån genom att trycka isär de två fjäderbelastade vingarna. Den är därför allroundfunktion och kan även användas för andra verktyg och utrustning, t.ex. hörselskydd.

Hållaren för hammare kan kombineras perfekt med ProClick-hållaren på verktygsbältet. Nu har du alltid det verktyg du behöver till hands. Hållaren för verktyg/hammare kan också användas som ett intelligent förvaringssystem på alla SR5- och Globelyst4-fordonsinredningssystem ProClick-gränssnitt och även på mobila transportlösningar, såsom C-BOXX, ProClick-verktygshållare eller på AutoAssistant.

ProClick-systemet är en ny produktserie för mobilt arbete som passar perfekt för alla hantverkare och servicetekniker. Tillsammans med Joint Venture BS Systems har Sortimo och BOSCH med ProClick utvecklat en produktserie som gör att det går att bära verktyg och arbetsmaterial runt midjan och som dessutom perfekt smälter in i EcoSystem från Sortimo och BOSCH. Det innebär att serien är kompatibel med mängder av produkter som redan finns i Sortimos och BOSCH:s produktprogram – oavsett varumärke. Oändliga möjligheter med ett enda klick: Det patenterade systemet består av två viktiga element: ProClick-hållaren och haken. När man ansluter hållaren och haken klickar det till en gång, vilket betyder att haken har låsts fast och är säkert fixerad. ProClick-systemet kan användas i nästan alla situationer under arbetsdagen. Väskorna med hakar kan fästas både på ProClick-hållaren och i den redan bekanta ProSafe-hålningen. Därmed kan ProClick-produkter även användas som tillbehör i fordonsinredningen. Fordonsinredningen kan också utgöra ett praktiskt förvaringssystem för ProClick-väskor, som sedan kan sättas fast på verktygsbältet och tas med till arbetsplatsen. Förutom de båda beskrivna fästmöjligheterna i fordonsinredningen finns det redan fästen för ProClick-väskorna på andra Sortimo-produkter, t.ex. AutoAssistent eller C-BOXX:arna. Dessa kan också snabbt hängas upp och utgöra en ytterligare förvaringsmöjlighet. ProClick-väskorna finns i olika storlekar och utföranden. De är tillverkade av robust polyester (1000 den) och är försedda med praktiska fack, öglor och hållare så att verktyg och förbrukningsmaterial har sin bestämda plats och alltid är lättåtkomliga. Just i kombination med verktygsbältet har man med ProClick-väskorna till skillnad från i byxfickorna en perfekt överblick över arbetsmaterial och kan beroende på dagens arbetsuppgifter utrusta dem i förväg och snabbt byta ut innehållet. Reflexränderna på sidorna gör att du syns även i mörkret och utgör ett ytterligare skydd – framför allt under de mörka vintermånaderna.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Utvändiga mått (LxWxH) 220 x 160 x 110 mm
Vikt 0,25 kg
Material(s) Polyester
Rostfritt stål
ABS
PA6
Maximal belastning 5 kg
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads