text.skipToContent text.skipToNavigation
2020-sep-08

Högre produktivitet och bättre lönsamhet med mySortimo Inlay

Hantverkare letar hela tiden efter lösningar som effektiviserar arbetsdagen, och inte minst när det kommer till servicebilen. Därför lanserar nu Sortimo, Europas ledande tillverkare av fordonsinredning, den internetbaserade konfiguratorn mySortimo Inlay. Konfiguratorn gör det möjligt för dig att skapa individuella verktygsinsatser för olika behov, något som är A och O för en organiserad servicebil.

För hantverkare är ingen dag den andra lik. Och för att hålla transporten av verktyg, maskiner och förbrukningsmaterial både säker och effektiv när man rullar från uppdrag till uppdrag krävs en organiserad och ordentlig fordonsinredning. Allt från enkel förvaring och lastsäkerhet, till ordning och reda i servicebilen, är viktigt för att hålla effektiviteten uppe hela dagen. Med Sortimos nya konfigurator mySortimo Inlay kan du skapa skräddarsydda verktygsinsatser som ger dig högre produktivitet under en hektisk vardag.

Skräddarsydd efter dina behov

mySortimo Inlay ger dig möjligheten att konfigurera dina verktygsinsatser på bästa möjliga sätt. Detta helt efter dina behov. Johan Ernst, Country Manager hos Sortimo Sverige, berättar:
- När vi utvecklar nya lösningar och produkter hos Sortimo tänker vi hela tiden på hur vi kan göra slutanvändarens arbetsdag ännu enklare och mer produktiv. mySortimo Inlay är ett praktexemplar på detta. Det finns många fördelar med denna lösning, bland annat ser den till att skydda dina verktyg ännu bättre, ger dig en bättre översikt och gör verktyget mer lättillgängligt. Detta bidrar till en effektivare arbetsdag, och det vet vi är uppskattat bland servicefolk och hantverkare.

På bara några få klick

Det är väldigt enkelt att konfigurera dina personliga verktygsinlägg. Genom bara några klick på tangentbordet kan du skapa skräddarsydda skuminsatser inne på ditt mySortimo-konto. Johan Ernst avslutar genom att berätta hur du går tillväga:
- Du börjar med att välja vilken väska eller låda som du vill skapa verktygsinläggen till. Sedan tar du bilder av verktygen och registrerar vilka som ska vara i den utvalda väskan eller lådan. När bilden är uppladdad kan du anpassa skuminlägget efter dina personliga behov och sedan beställer du verktygsinsatserna. Det blir inte mycket enklare än så.

mySortimo Inlay administreras i ditt mySortimo-konto. Här kan inläggen lagras, anpassas eller omorganiseras.

För mer information, kontakta:
Johan Ernst | Country Manager Sverige, Sortimo | T +46 708 54 00 75 | E-mail: jernst@sortimo.se

För ytterligare bildmaterial och koordinering av intervjuer, kontakta:
Evelina Sandberg | Junior kommunikationsrådgivare, Perfekta PR | T +45 20 80 26 37 | E-mail: evelina@perfektapr.se
​​​​​​​

Bildtext till bifogat material:
Sortimo, Europas ledande tillverkare av fordonsinredning, lanserar nu den internetbaserade
konfiguratorn mySortimo Inlay. Konfiguratorn gör det möjligt för dig att skapa individuella
verktygsinsatser för olika behov, något som är A och O för en organiserad servicebil.
Presskontakt
Johan Ernst

+46 31 761 45 20
JErnst@sortimo.se