text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 102 G4 inkl. IBS 9St. H63+etikett

Artikelnr.:  1000012158 | Matchcode: LB 102 G4 AKTION
 • inkl. sats med insatslådor med avdelare
 • märkningsetiketter för insatslådor
 • inkl. lockinlägg
 • Färg
  coolgrey
 • Vikt
  2,75 kg
 • Mått (L x B x H)
  360 mm x 444 mm x 118 mm
 • I lager klar att skickas inom 8 - 10 arbetsdagar
1 182,88 SEK

ink. 236,58 SEK moms (netto 946,30 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Denna L-BOXX 102 G4 är utrustad med ett set med insatslådor, som ger 9 indelningsmöjligheter för säker och organiserad transport av smådelar. Tack vare integrerade avdelarspår (från insatslådestorleken 1 x 2) i kombination med de avdelare som ingår i setet, har du möjlighet till ytterligare indelningar som gör dig ännu mer flexibel och effektiv.
(Setet med insatslådor består av: 2 st. insatslådor Ux6 H63 inkl. 2 avdelare, 2 st. insatslådor 1x1 H63, 1 insatslåda 1x2 H63, 1x insatslåda 1x4 H63, 1 x insatslåda 2x2 H63, 1 x insatslåda 2x3 H63, 1x insatslåda 2x6 H63, 2x avdelare IB 1x0 H63, 6x avdelare IB 2x0 H63.)
Med insatslådorna från Sortimo har du alltid överblick över förbrukningsmaterial som skruvar, plugg osv. Placeringen kan ändras efter behov och de enskilda lådorna kan också tas ut separat. Lockinlägget av hårdskum sluter tätt upptill i locket och förhindrar att innehållet hamnar i oreda.

För en optimal organisering av BOXXen ingår märkningsetiketter i leveransen. Med etiketterna mySortimo labels kan du individuellt och bekvämt märka dina insatslådor. Då har du alltid en optimal överblick över innehållet. Dessutom optimeras beställningsprocessen eftersom material som tagit slut upptäcks i god tid. Sortimos färgkod kan även överföras till de nya insatslådorna i trendfärgen Coolgrey och möjliggör en effektiv optisk märkning. Etiketterna kan snabbt och enkelt skrivas ut på din laserskrivare med hjälp av en kostnadsfri PDF-mall. Märkningsetiketterna är tillverkade av slitstarkt och fuktbeständigt material och har en stark vidhäftning som garanterar ytterst lång hållbarhet.

Ett mySortimo labels-ark blandat för insatslådor innehåller märkningsetiketter i formatet 35 mm x 40 mm (klistrade: 35 mm x 20 mm) i sex förtryckta färger. Med den här arket kan du märka totalt 30 insatslådor.

En märkningsmall för etikettarket finns att ladda ned kostnadsfritt på: 

www.mysortimo.de/labels

 

Det medföljande arket innehåller märkningsetiketter i följande antal:

- 5 st. röda etiketter

- 5 st. gula etiketter

- 5 st. orange etiketter

- 5 st. ljusgröna etiketter

- 5 st. mörkgröna etiketter

- 5 st. blå etiketter

 

L-BOXX G4 är den optimala mobilitets- och förvaringslösningen för hantverks-, industri-, service- och tjänsteföretag. Transportera alltid dina verktyg, material, kundmönster eller arbetsredskap säkert och ordentligt till din användningsplats. L-BOXX G4 är kompatibel med alla L-BOXXar, L-BOXXar G och den övriga L-BOXX-familjen. Den optimerade formgivningen erbjuder dig större förvaringsutrymme vid oförändrade yttermått och den genomgående bikakefunktionen ökar lådgolvets stabilitet.
Den högvärdiga och lätta L-BOXX G4 är tillverkad av stöt- och slagtålig ABS-plast och skyddar innehållet mot skador och stänkvatten. Dess lock kan belastas med upp till 85 kg, varigenom L-BOXX G4 även kan användas som fotsteg. Den moderna och tilltalande designen förmedlar alltid ett positivt och professionellt intryck till dina kunder. På grund av färgsättningen är L-BOXX G4 okänslig mot smuts, de släta avrundande kanterna undviker smutsavlagringar och möjliggör en snabb och enkel rengöring vid behov.
Särskilt praktiskt är klicksystemet som du kan manövrera med en hand. På så sätt kan du sekundsnabbt ansluta ett valfritt antal L-BOXXar för att sedan transportera dem tillsammans. Detta besparar dig tid och kraft eftersom flera vändor mellan fordon och användningsplats hör till det förgångna med L-BOXX-familjen. När du har kommit fram till användningsplatsen kan du med endast en knapptryckning enkelt och snabbt separera L-BOXXarna från varandra. BOXX-locket kan när som helst öppnas även i fastklickat tillstånd och du har omedelbar och övergripande åtkomst till fastklickat BOXX-innehåll. Därmed är du alltid perfekt organiserad och kan direkt påbörja ditt arbete. Dessutom är ett stöldskydd – med hjälp av en stållina – av samtliga BOXXar tillsammans möjligt. Detta sörjer inte enbart för en högre komfort utan besparar dig även värdefull tid, eftersom varje enskild BOXX inte längre måste skyddas. Naturligtvis kan du dock även säkra en enskild BOXX med ett lås.
De två stabila och ergonomiskt formade handtagen i locket och på framsidan erbjuder dig allt efter hantering en bekväm bärkomfort och på grund av viktoptimering vid L-BOXX G4 förbrukar du inte några krafter i onödan vid transporten till användningsplatsen. Den optimerade snäppfunktionen hos bärhandtaget förhindrar störande skramlande ljud från lastutrymmet och erbjuder dig en avkopplande körning.
Den bekväma hanteringen avspeglar sig även genom snäpplås som utan problem kan öppnas och stängas även med handskar på.
För bättre översikt kan du sätta etiketter på alla Sortimo-väskor och på BOXX-sortimentet och därmed optimera dina arbetssteg med färgkod och innehållsbeskrivning och ytterligare minimera sökandet efter respektive verktyg eller föremål. Detta strukturerade arbetssätt underlättar inte enbart ditt dagliga arbete utan imponerar även på dina kunder.
Tack vare det integrerade rastret i insatslådornas golv kan individuella insatslådor anordnas inuti, vilket resulterar i olika utrustningsmöjligheter beroende på tillämpning för dina branschspecifika krav.
L-BOXX G4 kan erhållas exklusivt från Sortimo och kan naturligtvis integreras i alla fordonsinredningar från Sortimo, så att dina verktyg och arbetsmaterial är säkert undanstuvade även under körningen och snabbt nära till hands vid ankomsten. Dessutom är L-BOXX G4 kompatibel med hela L-BOXX-programmet och därmed även med det som används av våra partner som BOSCH, Gedore, Förch samt fischer och som används som emballage till deras maskiner, verktyg och förbrukningsmaterial. Den tydliga fördelen för dig är att du kan använda ett system för alla L-BOXXar som både i fordonet och på användningsplatsen utgör ett enhetligt mobilitetskoncept och som därmed underlättar ditt arbete.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Maximal lastvikt i kilo 12
Färg coolgrey
Vikt 2,75 kg
Innermått (L x B x H) 311,0 x 377,0 x 70,0 mm
Mått (L x B x H) 360 mm x 444 mm x 118 mm
Material(ien) ABS
PA6
Maximal lockbelastning i kilo 85
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna