text.skipToContent text.skipToNavigation

MultiPack

Artikelnr.:  6000003567 | Matchcode: MP
 • två verktygskort på insidan
 • kompatibel med insatser för L-BOXX 102 och 136
 • med dokumentfack
 • verktyg och maskiner är välorganiserade och lättåtkomliga
 • ergonomisk transport av verktyg, maskiner och förbrukningsmaterial
 • Färg
  Anthrazit
 • Vikt
  1,8 kg
 • Mått (L x B x H)
  520 x 360 x 220 mm
 • I lager klar att skickas
2 275,00 SEK
Din onlinebesparing - jämfört med 2 527,88 SEK

ink. 455,00 SEK moms (netto 1 820,00 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Den praktiska verktygsryggsäcken MultiPack är perfekt för arbeten i städer där man ofta måste gå i trappor. Inuti finns plats för innehållet i en L-BOXX och en i-BOXX samt annan utrustning och dokument. På så sätt kan du organiserat transportera dina viktigaste verktyg och förbrukningsmaterial och har händerna fria, t.ex. för att öppna dörrar.

Tack vare samarbetet med Deuter Sport GmbH drar du fördel av deras know-how och kvalitet inom ryggsäckar och bärsystem. Tack vare den ergonomiska komforten i det genomtänkta VariFlex-bärsystemet kan du under en längre tid utan problem bära upp till 18 kg i total vikt. Sortimo MultiPack med en tekniskt avancerad design i smutstålig antracit och svart med blå Sortimo-detaljer av robust polyester.

MultiPack har mängder av praktiska funktioner för hantverkare och servicetekniker ute på fältet som arbetar i städer eller på stora byggarbetsplatser. I ryggsäcken har du hela innehållet, såsom maskiner, verktyg eller smådelar översiktligt organiserat och nära till hands.

MultiPack består av två huvudfack, ett på baksidan och det andra på ryggsäckens utsida. Båda huvudfacken kan utrustas med L-BOXX-inlägg. Huvudfacket på baksidan är avsett för verktygsinlägg och smådelsinsatser för L-BOXX 136 samt verktygsinsatsen med tre fördjupningar som har konstruerats särskilt för detta fack (art.-nr: 6000003661). I huvudfacket på ryggsäckens utsida förvarar du inlägg och smådelsinsatser för L-BOXX 102. Du kan också ta med den passande i-BOXXen för smådelar, vilken får plats i facket på utsidan. Genom en avdelare med kardborrband kan man förutom i-BOXXen skapa ett extra fack för exempelvis en tumstock och handskar. Mellan de båda huvudfacken är två verktygskort insydda för förvaring av skruvmejsel, tänger etc. Dessutom finns ett fack i A4-storlek på framsidan där du alltid har dina viktigaste dokument nära till hands.

Ryggsäckens maximala belastning är 18 kg. Fackens volym:

Övre fack (baksidan): 11,7 liter

Nedre fack (utsidan): 7,5 liter

(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Maximal lastvikt i kilo 18
Färg Anthrazit
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Vi använder oss av cookies för att kunna ge dig den bästa servicen. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du till att vi använder oss av cookies.OK