Fill out my online form.
var q11vbljf093z49y; (function(d, t) { var s = d.createElement(t), options = { 'userName':'sortimo', 'formHash':'q11vbljf093z49y', 'autoResize':true, 'height':'440', 'async':true, 'host':'wufoo.com', 'header':'show', 'ssl':true }; s.src = ('https:' == d.location.protocol ?'https://':'http://') + 'secure.wufoo.com/scripts/embed/form.js'; s.onload = s.onreadystatechange = function() { var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != 'complete') if (rs != 'loaded') return; try { q11vbljf093z49y = new WufooForm(); q11vbljf093z49y.initialize(options); q11vbljf093z49y.display(); } catch (e) { } }; var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr); })(document, 'script');

Sortimo stödjer produktiviteten för ISS A/S-flottan

Som en del av det globala avtalet med ISS A/S levererar Sortimo UK för närvarande sin senaste flotta inklusive EV med Robins och Day Stellantis och Leaseplan.

Standardisering av flottan

ISS A/S har en stor och mångsidig fordonspark över hela Storbritannien och globalt, så det var viktigt att omvandlingarna täckte en mängd krav med minimal varians för att möjliggöra omfördelning mellan applikationerna.

Innovation genom produktutbud

Sortimos smarta SR5-serie används för att öka lagringskapaciteten och tillgången till de lagrade artiklarna. Märkning uppmuntrar lagerhantering, kostnadskontroll och kontinuitet inom affärsområdena. ProClick-bandtillbehör och mjuka påsar kan kopplas bort från skåpbilar för att ansluta till användaren för att ge effektivitet och öka produktiviteten samtidigt som man arbetar borta från fordonen. Sortimos takräcke TopSystem är specifikt för några av de konverteringar som är tillverkade av lättviktiga aerodynamiska aluminiumbågar, låsbara stegklämmor och rörtuber-som alla är krocktestade.

Hållbarhet och koldioxidminskning med Sortimo

Sortimos SR5-system är ett av våra senaste produktserier som är designade för att ha ett litet koldioxidavtryck från tillverkningen för att återspegla vårt företagsmål att vara koldioxidnaturligt för 2025, med en förväntad livslängd på 12 år kan systemet monteras om eftersom ingenting är mer hållbart än att återanvända befintliga system – med detta i åtanke är inredningen designad för att passa i olika fordon av liknande storlek och till och med förflyttas mellan större eller mindre skåpbilar med minimal ändring.

Om du tror att din flotta kan dra nytta av ett liknande tillvägagångssätt, vänligen kontakta oss och vi kan erbjuda en FOC översyn för din flotta.

Skriv kommentar

Fyll i det obligatoriska fältet.
Fyll i det obligatoriska fältet.
Fyll i det obligatoriska fältet.

* Obligatoriska fält

Fyll i det obligatoriska fältet.

0 kommentarer

  • Det finns inga kommentarer än, bli först!
    Vi gläder oss åt din reaktion på detta bidrag.