text.skipToContent text.skipToNavigation

.Automanager Outlet

Artikelnr.:  1000019358 | Matchcode: AM OUTLET
 • möjliggör bekvämt och effektivt arbete i bilen
 • individuellt reglerbart laptopbord
 • integrerad strömförsörjning via cigarettändaruttag
 • enkel och snabb montering på passagerarsätet
 • integrerad fastlåsningsmekanism
 • Färg
  Svart
 • Vikt
  7,4 kg
 • Mått (L x B x H)
  580 mm x 300 mm x 410 mm
 • Varan har utgått 17 st kvar i lager
6 413,40 SEK

10 689,00 SEK

ink. 1 282,68 SEK moms (netto 5 130,72 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

För alla som tillbringar mycket tid i bilen är Automanager en mobil ersättning för skrivbordet. Med Automanager kan du snabbt ta en titt på din presentation eller använda tiden mellan olika kundbesök till att bekvämt arbeta i bilen. Den praktiska Automanager är inte bara en mobil arbetsplats, utan också ett säkert förvaringsutrymme för laptop, dokument och till och med en mobil skrivare, som i fall av en inbromsning sitter säkert på plats och inte utgör en trafikfara.

När man fäller upp locket ser man det vrid- och skjutbara laptopbordet där man kan ställa en laptop med fixeringsfötter så att den inte glider. På så sätt kan du arbeta bekvämt från förarsätet. Under laptopbordet har du också plats för två liggande pärmar eller en mobil skrivare, så länge som den inte överskrider 12 kilo. De praktiska facken i locket kan användas för att ordna alla dina smådelar så att du har dem nära till hands.

För strömförsörjning till laptopen, den mobila skrivaren och andra elektroniska enheter finns en spänningsomvandlare integrerad som kan anslutas via 12 V-cigarettändaruttaget. Utgångsspänningar: 15/16/18/19/20 VDC (max 6 000 mA); 22/24 VDC (max. 5 000 mA)

Din dyrbara laptop är inte bara säkert skyddad mot blickar utan har också ett säkert stöldskydd tack vare fastlåsningsmekanismen. Den praktiska Automanager av plast och aluminium passar perfekt på passagerarsätet och spänns fast med två öglor i sidorna. Automanager går snabbt och lätt att spänna fast och är oumbärlig för den som jobbar på fältet.

Obs! Avstängningsbara passagerarkrockkuddar bör avaktiveras. Det rekommenderas också att skjuta stolen så långt bak som möjligt.

(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Maximal lastvikt i kilo 12
Färg Svart
Vikt 7,4 kg
Innermått (L x B x H) x x mm
Mått (L x B x H) 580 mm x 300 mm x 410 mm
Material(ien) Plast
Aluminium
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna