text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick Toolbelt M, L=120 cm

Artikelnr.:  6000013933 | Matchcode: PC WKZG M
 • höftvaddering för perfekt komfort
 • robust bälte för fäste av ProClick-hållaren
 • spänne med snabblås som hanteras med en hand
 • bältets längd 120 cm, steglöst reglerbart från 90 till 115 cm
 • reflekterande säkerhetsränder
 • Färg
  Svart
 • Vikt
  0,48 kg
 • Mått (L x B x H)
  1.200 mm x 120 mm x 30 mm
 • I lager klar att skickas inom 10 - 12 arbetsdagar
573,75 SEK

ink. 114,75 SEK moms (netto 459,00 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Verktygsbältet gör att du kan transportera verktyg och arbetsmaterial runt midjan. Tack vare vadderingen och den robusta konstruktionen kan man bekvämt bära med sig verktyg på ett sätt som dessutom är skonsamt för ryggen. ProClick-hållaren kan flexibelt klämmas fast på bältet och gör att man snabbt och enkelt kan byta verktygsväska genom att bara klicka och lossa. Bältet underlättar dessutom arbetet genom att man har allt organiserat och lättåtkomligt, även när man måste utföra arbeten över huvudhöjd på en stege eller en ställning. Du slipper att kliva upp och ned, vilket avsevärt förbättrar säkerheten och sparar tid.
På verktygsbältet finns plats för upp till fem ProClick-hållare resp. fastsatta ProClick-verktygsväskor. Bältets längd i storlek M är 120 cm och kan ställas in steglöst mellan 90 och 115 cm. Det robusta snabblåsspännet gör bältet enkelt att sätta på och ta av med bara en hand. De fastsydda D-ringarna är perfekta för att sätta fast axelremmar.

ProClick-systemet är en ny produktserie för mobilt arbete som passar perfekt för alla hantverkare och servicetekniker. Tillsammans med Joint Venture BS Systems har Sortimo och BOSCH med ProClick utvecklat en produktserie som gör att det går att bära verktyg och arbetsmaterial runt midjan och som dessutom perfekt smälter in i EcoSystem från Sortimo och BOSCH. Det innebär att serien är kompatibel med mängder av produkter som redan finns i Sortimos och BOSCH:s produktprogram – oavsett varumärke. Oändliga möjligheter med ett enda klick: Det patenterade systemet består av två viktiga element: ProClick-hållaren och haken. När man ansluter hållaren och haken klickar det till en gång, vilket betyder att haken har låsts fast och är säkert fixerad. ProClick-systemet kan användas i nästan alla situationer under arbetsdagen. Väskorna med hakar kan fästas både på ProClick-hållaren och i den redan bekanta ProSafe-hålningen. Därmed kan ProClick-produkter även användas som tillbehör i fordonsinredningen. Fordonsinredningen kan också utgöra ett praktiskt förvaringssystem för ProClick-väskor, som sedan kan sättas fast på verktygsbältet och tas med till arbetsplatsen. Förutom de båda beskrivna fästmöjligheterna i fordonsinredningen finns det redan fästen för ProClick-väskorna på andra Sortimo-produkter, t.ex. AutoAssistent eller C-BOXX:arna. Dessa kan också snabbt hängas upp och utgöra en ytterligare förvaringsmöjlighet. ProClick-väskorna finns i olika storlekar och utföranden. De är tillverkade av robust polyester (1000 den) och är försedda med praktiska fack, öglor och hållare så att verktyg och förbrukningsmaterial har sin bestämda plats och alltid är lättåtkomliga. Just i kombination med verktygsbältet har man med ProClick-väskorna till skillnad från i byxfickorna en perfekt överblick över arbetsmaterial och kan beroende på dagens arbetsuppgifter utrusta dem i förväg och snabbt byta ut innehållet. Reflexränderna på sidorna gör att du syns även i mörkret och utgör ett ytterligare skydd – framför allt under de mörka vintermånaderna.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Maximal lastvikt i kilo 24
Färg Svart
Vikt 0,48 kg
Innermått (L x B x H) x x mm
Mått (L x B x H) 1.200 mm x 120 mm x 30 mm
Material(ien) Polyester
ABS
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna