Fill out my online form.

Sortimo Key Account: Från leverans till registrering

Hantering av Key Accounts är mer än att bara hantera stora kunder. Översikt över alla uppgifter.

Fleet affärer på Sortimo – heltäckande service från systemlever antören

Inte bara en typ av kund

Begreppet key account kunder är mycket brett. Först och främst kommer vi att tänka på serviceflottorna. Ett exempel är utbyggnaden av fordonsflottan för thyssenkrupp, som vi framgångsrikt konverterade igen i år. Service fleets har en betydande andel i key account verksamheten, men andra delsektioner från andra branscher och divisioner från key account verksamheten får inte på något sätt försummas.

Dessa omfattar till exempel specialinstallationer för huvudlinjefordon, industri fleets, leasingföretag och internationella fleets. Det senare tas hand om av vårt Global Accounts Team, vars förtroende uppskattas av ett stort antal välkända kunder.

Skräddarsydd

Dessa speciella installationer gör det möjligt för oss att anpassa våra hyllsystem exakt efter våra kunders önskemål och behov.
Mottot här är: Allt är möjligt!
Detta inkluderar en kundanpassning av vår SR5, Globelyst 4, och särskilt  för CEP-sektorn, vår FR5 -fordonsinrednings system.

Förutom den fordonsbaserade utrustningen blir andra komponenter som också måste beaktas i konfigurationen allt viktigare.

Som ni kan se – är idéerna och möjligheterna nästan obegränsade.

Säkerheten först

Här fortsätter säkerhetsaspekten att vara den högsta prioriteten. Utmaningen är att kombinera skyddet av lasten och föraren med fördelen för kunden. Endast på detta sätt kan kunden på ett hållbart sätt öka sin produktivitet.

För att Sortimo kunderna tryggt kan fokusera på sin kärnverksamhet koordinerar vi många andra ämnen än bara fordonsutrustningen i det första steget. Detta går hand i hand med våra fullservicelösningar.

Vår fullservicelösning omfattar följande områden:

  • Fordonsleverans inkl. acceptansprotokoll
  • Provfordonets individuella provkörning
  • Installation av fordonsinredning skräddarsydd efter individuella behov
  • Elektriska konverteringar enligt individuella tillämpningskrav
  • Fordonsdekaler, så att fordonet upp till hela flottan blir det perfekta reklammediet
  • Ansökan om registrering för att undvika onödig tomgångstid för fordonet
  • Fordonsleverans med transport eller eget släp inkl. bränsle- och tvättservice

Centrerad kompetens: Utvärdering av maskinparken för bättre effektivitet i maskinparken

På vårt kompetenscenter för mobilitet i Zusmarshausen är det möjligt att få flottan utökad flexibelt och tillförlitligt. Du drar nytta av att alla avdelningar och kontaktpersoner du behöver finns på plats. Oavsett om det är design, marknadsföring, logistik eller produktion, är allt under ett tak. Detta gör det möjligt för oss att agera snabbt och professionellt. Det viktigaste är dock att ha en kontaktperson som kan erbjuda allt från en enda källa.

Det globala tillvägagångssättet är också ett helt unik försäljningsargument: Fordonskunder över hela världen levereras av Sortimo med standardiserade lösningar som är optimerade för deras behov. Ingen annan tillverkare har kapacitet, erfarenhet och expansionsutrymme i denna dimension. Kunderna upplever en helhetssyn på Sortimo , som framför allt fokuserar på att minska storleken på och minska koldioxidutsläppen i lätta nyttofordon. Detta beror på att lösningar som utnyttjar lastutrymmet ända ner till det sista hörnet erbjuder möjligheten att minska flottorna till nästa mindre nyttofordonsstorlek – naturligtvis med samma lastvolym.

För detta ändamål är tillvägagångssättet för viktiga kontoansvariga att analysera flottan, dess transportvägar och materialkrav, och att arbeta med fordonsansvariga och förare för att skapa ett nytt koncept för inredning av lastutrymmet. Sortimos produktsortiment erbjuder tillräckliga möjligheter att tillgodose behoven. För företagen innebär nedskärning en betydande minskning av anskaffnings- eller leasingkostnader och en minskning av TCM – Total kostnad för rörlighet.

Sortimo: Största vagnparkscenter i Europa

Sortimo International GmbH har byggt det största servicecentret i Europa med en ny byggnad i fabriken i Zusmarshausen. På mer än 5,000 m² finns nu mer än 50 konverteringsutrymmen tillgängliga för fordon i fordonsparken.

Det nya centret för vagnparksanpassning är direkt kopplat till Sortimos logistik och produktion, vilket garanterar en flexibel och koldioxidneutral materialförsörjning. Direkt intill den nya byggnaden har ca 1,400 inhägnade och upplysta samt videoövervakade parkeringsplatser skapats. Dessa finns på A8 med direkt åtkomst till trucken så att logistiken kan köras effektivt 18 timmar om dygnet.

Med oss som lastsäkring får du inte bara innovativa och högkvalitativa produkter för varje applikation, utan även individuella lösningar och ett servicepaket som är perfekt anpassat efter dina behov.

Vårt mål i Key Account är att hitta den optimala lösningen för alla krav och utmaningar.

I detta avseende ger våra kontaktpersoner gärna direkt, tillförlitlig och personlig rådgivning:

Du förser oss med dina krav – vi levererar rätt fordonsinredning och ett allround bekymmersfritt servicepaket.

Skriv kommentar

Fyll i det obligatoriska fältet.
Fyll i det obligatoriska fältet.
Fyll i det obligatoriska fältet.

* Obligatoriska fält

Fyll i det obligatoriska fältet.

0 kommentarer

  • Det finns inga kommentarer än, bli först!
    Vi gläder oss åt din reaktion på detta bidrag.